toon menu
Dutch
English

Privacyverklaring

Vogue Nouveau/MAC-Broek.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Vogue Nouveau/MAC-Broek.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Wilt u weten hoe het precies zit met de regels rond privacy? We leggen het graag aan u uit.
Wij houden ons aan de AVG. AVG staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarin staan de regels over de bescherming van uw privacy. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) controleert of we deze wet ook echt naleven.

Wat zijn persoonsgegevens?
Als u een telefoonnummer of geboortedatum van iemand heeft, kunt u met die informatie een bepaald persoon vinden. Dat zijn dus persoonsgegevens: alle gegevens die naar een specifiek persoon wijzen. Andere voorbeelden van persoonsgegevens zijn namen, adressen en geboortedata.

Wat betekent verwerken?
Als u iets doet met persoonsgegevens bent u al vrij snel aan het verwerken. Bijvoorbeeld: het verzamelen, het opslaan, het bijwerken en het gebruiken van persoonsgegevens valt allemaal onder verwerken. Of u dat met de hand doet of op de computer, dat maakt niet uit. Elke bewerking van veel of weinig persoonsgegevens heet verwerken.

Hoe komt Vogue Nouveau/MAC-Broek.nl aan uw gegevens?
MAC-Broek.nl verzamelt geen gegevens over u bij anderen. De enige gegevens die wij verwerken komen bij u vandaan.

Vogue Nouveau/MAC-Broek.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

• Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

• Om het winkelen bij Vogue Nouveau/MAC-Broek.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

• Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.

• Als u bij Vogue Nouveau/MAC-Broek.nl een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

• Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

• Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

• Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Vogue Nouveau/MAC-Broek.nl verkoopt uw gegevens niet

Vogue Nouveau/MAC-Broek.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Vogue Nouveau/MAC-Broek.nl gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Vogue Nouveau/MAC-Broek.nl geen cookies ontvangt.

Vragen

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Vogue Nouveau/MAC-Broek.nl, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

 

COLLECTIE HEREN

Broeken
Jeans